Home   Novosti   Varaždinski Špancirfest

Varaždinski Špancirfest

Varaždinski Špancirfest logo

Varaždinski Špancirfest

Festivalske ulaznice po nevjerojatnim promo cijenama još devet dana!

Jedna od brojnih novina ovogodišnjeg Špancirfesta je suradnja s Hrvatskim narodnim kazalištem u Varaždinu. Varaždinsko kazalište, organiziralo je program Komedijafesta na kojem će za vrijeme Špancirfesta, biti izvedeno pet predstava.

U Varaždin 25. kolovoza dolazi Teatar Gavran s predstavom „Pacijent dr. Freuda“. Kazalište Moruzgva s predstavom “Gola u kavezu” u Varaždin stiže 29. kolovoza, dok će Kazalište Ludens s predstavom “39 stepenica” publiku na Špancifestu nasmijati 1. rujna.

U Varaždinski Špancirfest se uključilo i varaždinsko kazalište sa svojim izvedbama. Tako će 31. kolovoza izvesti predstavu “Ufuraj se i pukni” Ljubomira Kerekeša, a 28. kolovoza pubika će na Špancirfestu imati priliku vidjeti i premijeru predstave Tit Makcij Plaut “Komedija o loncu”. Više na www.spancirfest.com.

Ulaznice za predstave u HNK, se po cijeni od 40 kuna, mogu kupiti putem sustava Eventim, kao i za sve ostale programe ovogodišnjeg Špancirfesta.

Podsjećamo, ulaznice za glavnu festivalsku pozornicu Stari grad su u prodaji, a sve do 21. srpnja Turistička zajednica grada Varaždina omogućila je popust od čak 30 posto na festivalske i vikend ulaznice. Dakle, 16 koncerata i jedan mjuzikl moguće je pogledati za cijenu od 105 kuna. Za vikend ulaznicu morate izdvojiti samo 42 kune da biste uživali u nastupu šestero izvođača.
Među izvođačima na glavnoj festivalskoj pozornici nalaze se i velika svjetska imena poput Flogging Molly, Leningrad Cowboysa, Kultur Shocka, Kirila Dzajkovskog te trenutno najpopularniji band u regiji Dubioza Kolektiv. Uz njih, tu je mnoštvo aduta iz Hrvatske, a posebnost ovogodišnjeg festivala je i mjuzikl Footlose.

-  Suradnja s HNK – Varaždin je prirodni tijek razvoja Špancirfesta, jer nama, organizatorima cilj je svake godine unijeti inovativne i kvalitetne promjene. S obzirom da varaždinsko kazalište ime sve tehničke mogućnosti za produkciju, za posjetitelje će to značiti veći užitak u samim izvedbama, a za protagoniste mogućnost još kvalitetnije izvedbe – rekla je direktorica Turističke zajednice grada Varaždina Branka Tropp. Ravnateljica HNK u Varaždinu, Jasna Jakovljević, podsjetila je kako ovo nije prva suradnja HNK sa Špancirfestom, s obzirom da je tijekom proteklih trinaest godina Špancirfesta varaždinsko kazalište sudjelovalo u programu sa izvedbama svojih komedija ili predstava za djecu.

 

Komentari su zatvoreni.