Home   Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Prije korištenja Smile4me.net portala, molimo pažljivo pročitajte Uvjete korištenje!

Pristupanjem i korištenjem stranica Smile4me.net portala smatra se da ste upoznati i suglasni s uvjetima korištenja. Ukoliko se ne slažete s bilo kojim od uvjeta korištenja Smile4me.net portala, molimo vas da ne pristupate stranicama.

Sve informacije, tekstovi, fotografije, materijali i drugi sadržaji objavljeni na Smile4me.net portalu vlasništvo su tvrtke Tanaris d.o.o. te se ne smiju koristiti, preuzimati, kopirati ili iskorištavati na druge načine osim i isključivo uz dozvolu i navođenje izvora s validnim linkom na stranicu s koje su preuzeti. Ukoliko želite koristiti sadržaj Smile4me.net portala za objavljivanje na svom site-u ili na druge načine, za dozvolu pošaljite e-mail na info(at)smile4me.net. Izuzetak su tekstovi i materijali ispod kojih je naveden drugi izvor. Korištenje tih tekstova nije dozvoljeno osim uz suglasnost vlasnika tekstova.

Osim autorskih članaka i članaka preuzetih uz suglasnost izvora, na Smile4me.net portalu se nalaze i sadržaji kreirani od strane korisnika portala. Korisnici Smile4me.net portala, slanjem svojih sadržaja, bilo e-mailom ili objavom na FB fan stranici Smile4me.net portala, daju pravo Smile4me.net portalu dozvolu za korištenje sadržaja na bilo koji način i na neograničeno vrijeme i bez obveze plaćanja ikakve naknade.Smile4me.net se odriče bilo kakve odgovornosti za eventualnu povredu autorskih prava ili istinitost prenesenih informacija sadržanih u materijalima koje su kreirali korisnici.

Svi sadržaji Smile4me.net portala pripremljeni su dobroj namjeri, no moguće je da neke informacije nisu točne ili pravovremeno ažurirane. Sadržaj Smile4me.net stranica koristite isključivo na vlastitu odgovornost. Smile4me.net ne odgovara za eventualnu netočnost informacija ili za štete nastale kao posljedica primjene bilo kojeg savjeta ili preporuke.

Smile4me.net ne preuzima odgovornost ukoliko zbog neovlaštenog pristupa (napada hackera) dođe do otkrivanja osobnih podataka korisnika stranica.

Smile4me.net može objavljivati linkove i reklame prema drugim Internet stranicama, ali ne odgovara za sadržaj objavljen na tim stranicama ili za eventualnu štetu nastalu korištenjem tih stranica.

Smile4me.net zadržava pravo na izmjenu sadržaja, izgleda portala ili uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.