Home   Polica privatnosti

Polica privatnosti

Smile4me.net se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obveza.

Osobnim podacima se smatraju svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika.

Smile4me.net informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Smile4me.net portala i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Smile4me.net neće dostavljati niti razotkrivati osobne podatke korisnika trećim osobama, osim u slučajevima propisanim zakonom te ukoliko je to potrebno za ispunjenje naših obveza prema korisniku.

U cilju što kvalitetnije usluge Smile4me.net koristi kolačiće ili tzv. cookies. Kolačić je maleni dio informacije poslan s web-servera na računalo tkorisnika e se pomoću njega smanjuje vrijeme potrebno za prikaz stranice. Smile4me.net ne koristi kolačiće za praćenje internetskih aktivnosti kada korisnik napusti stranice Smile4me.net portala ili za bilo koju drugu svrhu osim navedene.