Home   Novosti   Nagradni natječaj – Zašto nositi bebu?

Nagradni natječaj – Zašto nositi bebu?

Nagradni natječaj – Zašto nositi bebu?

Zašto nositi bebu - Moby Wrap Indigo

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju “Zašto nositi bebu?” na info(at)smile4me.net pošaljite nam kratki opis/komentar svog iskustva nošenja bebe ili ako ste budući ili novopečeni roditelj, ukratko objasnite zašto želite nositi bebu, odnosno zašto je nošenje za vas važno.

Također, komentar možete ostaviti i na Smile4me FB fan stranici ispod obavijesti o natječaju.

Opis/komentar ne smije biti duži od 100 riječi (cca 5 rečenica). Uz opis dodajte svoje ime (prezime nije potrebno) i grad/mjesto u kojem živite.
Naslov e-maila – „Zašto nositi bebu?“.

Nagrade:

  1. Komentar koji se najviše svidi Smile4me ekipi nagradit ćemo jednom od mekih nosiljki; Ring Sling ili Mei Tai nosiljka.
  2. Ostale komentare objavit ćemo na Smile4me portalu u sekciji “Stavovi roditelja”

VAŽNO!
Nagradni natječaj – “Zašto nositi bebu?” traje 5 dana.
Sretni dobitnik bit će objavljen 26.7.2012. na Smile4me.net portalu.


Nagradni natječaj Zašto nositi bebu je završen!

Nagrađeni komentar;

Kad su krenule kolike s mjesec dana, jedino je nošenje u marami umirilo moje maleno od nervoznog plača, a lagano ljuljuškanje oslobodilo ga je plinova i donijelo olakšanje. Nošenjem u marami moje je djetešce bilo smirenije i zadovoljnije, kao da je još u majčinom trbuhu, zaštićen od svijeta. Imao je ravnopravniji pogled nego u kolicima, pratio je razgovore i promatrao lica, bivao uključen u komunikaciju. Ja sam bila sigurnija u sebe i u posao majke kad sam vidjela da mi je dijete sretnije privinuto uz mamu nego da leži na leđima cijeli dan. Privinut uz moja prsa, usnuo je za par minuta uz maženje i pružanje neizmjerne ljubavi i topline, dok su moje ruke bile slobodne za obavljanje kućanskih poslova ili nošenje vrećica iz dućana. Jedva čekam da počnem nositi i drugo zlato :-)

Davorka, Strmec


Pročitajte i ostale komentare u sekciji Stavovi roditelja

 

Komentari su zatvoreni.