Home   Novosti   Nagradni natječaj – Moje iskustvo dojenja

Nagradni natječaj – Moje iskustvo dojenja

Nagradni natječaj – Moje iskustvo dojenja

Nagradni natječaj - Moje iskustvo dojenjaSvi znamo da je majčino mlijeko najbolja i najzdravija hrana za dojenče i da dojenje formira i produbljuje nježnu vezu između majke i bebe…
…ali mnogi ne znaju da dojenje nije nimalo lak zadatak i da je, posebno u prvim tjednima, često praćeno bolom i frustracijom.
Većina majki bi željela dojiti, ali mnoge odustanu od dojenja kad se susretnu s iznenadnim i teško premostivim problemima koje nisu očekivale…zbog neiskustva, nepodržavanja okoline i općenitog stava da je dojenje čarobno i prekrasno.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju “Moje iskustvo dojenja” na info(at)smile4me.net pošaljite nam kratki opis/komentar svog iskustva dojenja bebe ili ako ste budući ili novopečeni roditelj, ukratko objasnite zašto biste željeli dojiti svoju bebu. Pomognite svojim iskustvom, mladim i budućim majkama, da savladaju prve poteškoće dojenja.

Također, komentar možete ostaviti i na Smile4me FB fan stranici ispod obavijesti o natječaju.

Opis/komentar ne smije biti duži od 100 riječi (cca 5 rečenica). Uz opis dodajte svoje ime (prezime nije potrebno) i grad/mjesto u kojem živite.
Naslov e-maila – „Moje iskustvo dojenja“.

Nagrade:

  1. Komentar koji se najviše svidi Smile4me ekipi nagradit ćemo jednim od prekrivača za dojenje.
  2. Ostale komentare objavit ćemo na Smile4me portalu u sekciji “Stavovi roditelja

VAŽNO!
Nagradni natječaj – “Moje iskustvo dojenja” traje 5 dana.
Sretni dobitnik bit će objavljen 06.8.2012. na Smile4me.net portalu i obaviješten mailom.


Nagradni natječaj Moje iskustvo dojenja je završen!

Nagrađeni komentar;

Prijevremeni porod (35+2) i čekanje predugih 7 dana na prvi dodir i prvi podoj. Stres, strah i iščekivanje…a onda to malo savršenstvo u mojim rukama i ja ga hranim, svojim mlijekom. Bilo je čupavo, bilo je teško, bilo je suza (s moje i njegove strane), ali evo, skoro je 4 mj. iza nas. Večernje nervoze, grčevi, nacicavanje i plakanje. Brojimo pelene, gledamo dijete, osluškujemo i dojimo. Osmijeh koji dobijem netom prije ili nakon dojenja, ozareno lice, čista sreća na njegovu licu i tko se više sjeća ičeg teškog.

Josipa, Zadar


Pročitajte i ostale komentare u sekciji Stavovi roditelja

 

Komentari su zatvoreni.