Home   Izjava o odricanju odgovornosti

Izjava o odricanju odgovornosti

Poštovani posjetitelju,
hvala Vam što ste pristupili internetskim stranicama Smile4me u vlasništvu trgovačkog poduzeća Tanaris d.o.o.

Korištenje materijala i sadržaja ove internetske stranice dopušteno je isključivo u nekomercijalne svrhe uz nužno poštivanje autorskih prava i srodnih propisa.

Cilj ove internetske stranice je pružanje informacija o svim temama vezanim uz majke, bebe, trudnoću, zdravlje te drugim srodnim temama, a one su priređene u dobroj vjeri i uz svu pažnju od strane priređivača.
Priređivač ne preuzima odgovornost za ispravnost i/ili potpunost pruženih informacija niti odgovara za sadržaj vanjskih linkova i oglašivača.

Dio sadržaja ove internetske stranice čine informacije preuzete iz drugih izvora. Priređivač nije odgovoran za njihovu ispravnost i /ili potpunost, niti ima te stranice pod kontrolom. Također, stavovi i mišljenja objavljena u tim dijelovima stranice kao ni na stranicama na koje vode linkovi ne sadržavaju nužno stavove i mišljenja priređivača.

Ova Internet stranica sadrži kontakte i informacije o drugim tvrtkama za čiju točnost i ažurnost nije odgovoran priređivač.

Priređivač ne preuzima odgovornost za poteškoće/štetu uzrokovane korištenjem ove internetske stranice ili s njom povezanih stranica.

Priređivač zadržava pravo promijene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na ovoj internetskoj stranici te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Priređivač ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem ove internet stranice te korištenjem informacija s ove internet stranice u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.